Emalje er at det hvite laget på ytterste del av tennene våre er blant de hardeste stoffene i kroppen. Det er den aller beste mineralsammensetningen av noe i kroppen, med 96%, en del av det laget av vann og resten er laget av alternative naturlige stoffer. Dette kan være det som gir våre tenner den fantastiske glansen, og gir et ideelt smil.

Så hvorfor har vi ikke funnet en måte å gjenopprette emalje på?

Vel, først og fremst, har vi en tendens til ikke å forstå hvorfor vi har en tendens til ikke å gjenopprette emalje, og dermed gjør det det vanskeligere å virkelig gjenopprette det, selv om du skulle heve en bil ingeniør med hensyn til kjøring. Emalje vokser ikke tilbake når den er tapt, derfor behovet for å gjenopprette det. så når du lider av betydelig emaljeforlengelse, kan en tannlege vanligvis knytte eller dekke tannen med en krone for å forbedre utseendet på emalje, men du vil ikke ha faktisk emalje enda en gang som tennene ikke reparerer seg selv. Slik gjenstår resten av kroppene våre. for eksempel vil du kunne knekke en tann som kan holde seg konstant, med mindre du aktivt besøker noen for å reparere den for deg. Mens, hvis du skulle forstyrre et bein eller kutte huden din, kan kroppen over tid reparere den slik at den virker og vises (for det meste) nesten like bra fordi det noen gang gjorde det, er dette ofte helt ned til det faktum at det ikke er noen celler i tennene og hvor det ikke er noen celler der, vil det ikke være helbredelse. dermed er dette ofte hvorfor mennesker ikke kan gjenopprette emalje naturlig.

Hva kan du gjøre hvis du mangler emalje?

Så hvis du har problemer med tennemaljen din, og det eroderer innsats, en mykere og ekstra myk tannbørste, er det din eneste mulighet er å besøke tannlegen og få dem til å passe en krone som for alle hensikter og funksjoner kan gjøre arbeid.

Aletrnativt kan man også sette på tannfarget fyllinger. De gir også veldig gode resultater og holder lenge.

Mangel på emalje er noen få ting som påvirker en overdimensjonert del av samfunnet. Over 0,5 voksenbefolkningen i Storbritannia i Storbritannia og Nord-Irland har hull i tennene sine og må vel være tvunget til å ha noe arbeid til dem. en helhet i tannen din vil bli ekstraordinært smertefull og påvirke deg i det daglige livet; bare fôring blir en enorm plikt. Det er derfor viktig at du ofte besøker legen din, minst en gang i året for å skape positiv at tennene dine måler seg fortsatt sunt.