Skip to main content Skip to footer

Rælingen

Tannverden

Tannverden tannlegesenter sin kompetanse har som mål å forebygge tann-og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet.

Behandlinger

Tannimplantater

Tannimplantater brukes til å erstatte en eller flere tenner som mangler. Tannimplantater opereres inn i kjeven og fungerer som en kunstig rot og feste for en tannkrone, tannbro eller tannprotese. I tilfeller der alle tennene i underkjeven mangler, er det mulig å operere inn to tannimplantater som fungerer som feste for en helprotese. Moderne tannimplantatbehandling er en sikker og trygg behandling med god prognose og lang holdbarhet.

Usynlig tannregulering Invisalign

Vi bruker de nyeste metodene for å rette opp tenner. Invisalign er en smertefri behandling for å gi deg det smilet som du har ønsket og er usynlig. Over 9 millioner mennesker har brukt Invisalign til å oppnå rette tenner. Bestill gratis konsultasjon.

Akutt Tannlegevakt

Opplever du akutte tannsmerter? Få time på dagen hos våre dyktige tannleger på Tannverden. Bli kvitt dine tannsmerter, bestill time nå! Dyktige tannleger.

Rotfyllinger

Rotkanalbehandling eller endodontisk behandling er nødvendig når massen blir betent eller infisert. Betennelsen eller infeksjonen kan ha en rekke årsaker: dyp forfall, gjentatte tannprosedyrer på tannen eller en sprekk eller spon i tannen.

Estetisk tannpleie kroner, fasetter

Skadet tenner restaurering eller manglende tenner erstatning ved bruk av full-keramiske kroner, gir våre pasienter absolutt tilfredshet, siden de tilbyr høy estetikk, biokompatibilitet, holdbarhet og lang levetid.

Tannkjøttbehandling

Vi gir den beste tannkjøttbehandlingen. En god tannrutine med tanntråd, børsting og regelmessige kontroller er viktig for å forhindre plakk. Plakk inneholder bakteriene som kan angripe tennene og tannkjøttet, forårsake tannkjøttsykdom.

Vi tilbyr

Erfaren tannlegeteam

Dyktige tannleger med høy kompetanse.

Direkteoppgjørsavtale med Helfo

Våre spesialister og tannleger har direkte oppgjørsavtale med Helfo som betyr at du som pasient betaler betaler din egen andel og tannlegen sender oppgjør direkte til Helfo

Vi aksepterer NAV-garanti

Tannlegevakt

Opplever du akutte tannsmerter? Få time på dagen hos våre dyktige tannleger på Tannverden

Gode priser

Profesjonelle, hyggelige og har gode priser.

Gratis parkering

Gratis 4 timers parkering for alle våre klienter.

Tilbakemeldinger

Har bare positive ting å si om Tannverden og de ansatte Amer og Carone. Er svært fornøyd med faglig utførelse, service, priser og den vennlige, trivelige atmosfæren. Tannverden anbefales på det sterkeste.

Frode Nilsen

Er under behandling pr dags dato for omfattende rehab etter masive syreskader, munntørrhet og tannlegskrekk fra en annen dimensjon. Jeg skal til 5 behandling om litt og gruer meg faktisk ikke lengere, og har heller ikke behov for å bli sløvet ned før ankomst som følge av tannlegeskrekken. Jeg går til Katarina og hun er helt enestående og fantastisk rolig og forklarer i detalj hva hun gjør og har pasienten i 100 prosent fokus. Jeg anbefaller alle som må til tannlegen å velge Tannverden 😊

Sjur Mikalsen

Anbefales på det sterkeste å dra hit Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk, etter å vært her så virker det som at jeg ikke har det lenger,
enda Amer gjorde en ganske stor og omfattende jobb med meg. Jeg er kjempefornøyd,
å jeg må få si tusen hjertelig takk for hjelpen. Anbefales på det sterkeste å dra hit.

Lena Hansen

Team

Tannlege

Ilias Sålsajev

Tannlege

Angelina Grønli

Tannlege

Amer Maqbool

Oral Kirurg

Leonardo Carone

Kontakt skjema

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.