Skip to main content Skip to footer

Om oss

Tannverden tannlegesenter sin kompetanse har som mål å forebygge tann-og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet.

Tannverden Tannlegesenter består av erfarne tannleger, spesialister, oralkirurg, og vi tilbyr Usynlig tannregulering med invisalign. Vi utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Våre tannleger lytter til deg og setter av god tid for deg og dine behov og fokuserer på smertefri tannbehandling. Vi har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk, og tar gjerne imot deg som lider av tannlegeskrekk. Hos oss så er du som pasient i vår fokus, din behandling og du som pasient er i sentrum, og er dermed med på å bestemme under behandlingsprossen. Vår styrke ligger blant annet i, tilgjengelighet og kvalitet ved våre behandlinger. Vi fokuserer på å gi god service. Vi sørger for at den behandlingen du får er absolutt nødvendig for deg og samtidig er smertefri. Vi har samlet variert kompetanse på ett sted, og har et stimulerende og lærerikt fagmiljø for tannlegene. Har du spørsmål eller lurer på noe om oss ta gjerne kontakt med oss på post@tannverden.no.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.